VEO Tak & Fastighet AB logotyp

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

VEO TAK & FASTIGHET AB • TJÄNSTER

Plåtslageri Stockholm

Vill du ha ett perfekt plåttak på ditt hus eller flerbostadshus? Då har du hittat rätt! VEO Tak & Fastighet AB har många års erfarenhet inom plåtslageri med egna plåtslagare i Stockholm.

Vi utför grundliga och kvalitativa plåttak och levererar kontinuerligt tak som ligger på absolut högsta nivå inom branschen. Det är viktigt att plåttak utförs på bästa sätt genom noggrannhet och med kvalitet i både material och utförande.

ERFARENHET

Över 20 års erfarenhet inom plåtslageri med egna plåtslagare i Stockholm med omnejd.

KOMPETENS

Alla våra takläggare och plåtslagare är auktoriserade specialister.

GARANTI

15 års garanti på allt material och utfört arbete.

KVALITÉ

Vi levererar alltid våra jobb enligt bästa möjliga kvalitetsstandard.

Kontakta oss

Fyll i detta formulär om du är intresserad av denna tjänst. Vi återkommer så snart vi kan med ett lösningsförslag.

Plåttak i Stockholm

Vi vet att alla fastigheter är unika och därmed ser förutsättningarna olika ut för taken. Det finns många bra anledningar till att välja plåttak. Många av våra kunder i Stockholm renoverar ett äldre hus där takstolarna inte är gjorda för att klara för tunga last och väljer därför plåttak. Många av våra kunder som har haft tunga tegeltak väljer att byta ut till plåttak för att det har blivit modernt med plåttak för att det är robusta och nästan underhållsfria. Någon gång i framtiden kan man behöva måla om ett plåttak men annars håller de i ur och skur. Det är vanligt i Stockholm att man har plan lutning eller lägre taklutning eller helt plana tak på moderna villor och på industribyggnader. Här är ett plåttak ett måste då tegeltak inte kan leda undan vattnet tillräckligt bra.

Erfarna och engagerade inom plåtslageri i Stockholm

Vi och vår personal har den erfarenhet som du har rätt att kräva av ett företag som jobbar med plåttak i Stockholm. Idag finns det ett brett utbud av olika produkter inom plåttak. Det måste inte vara de klassiska koppar- eller plåttaken med förhöjda spontar. Man kan idag få plåttak som liknar det klassiska tegeltaken men som består av större sjok med tegeloptik. Vi arbetar med hängivelse, iver och glöd oavsett om det är ett plåttak som ska läggas eller ett fönsterbleck som behöver bytas. Vi är stolta över att jobba med ett så gammalt hantverksyrke och tycker att det är roligt att jobba med plåt i olika former som att lägga plåttak på kyrkor till att fixa läckande stuprännor.

Vi är väl medvetna om pressade prisbilder och korta byggtider men vi låter oss inte nedslås av detta. Vi är medlemmar av Plåtslageriernas Riksförbund och vi kan kvalitetssäkra våra byggprojekt enligt PLR:s Kvalitetssäkringsplan. När ditt plåttak är på plats erbjuder vi även andra tjänster som takskottning vilket uppskattas mycket under vintern i Stockholm. Vi bevakar din fastighet under hela vintersäsongen så att du kan vara säker på att ditt plåttak är säkert och inte orsakar snöras. När våren kommer så hjälper vi till att rensa stuprören från löv och annat skräp. Skulle något på plåttaket ha förstörts eller behöver fixas så gör vi också sådana jobb.

Plåtslageri

Bildgalleri

Hos oss möter du yrkeserfarna takläggare som vägleder dig genom de olika beslut din renovering eller nya takläggning kräver. Våra takbyggen är prisvärda och professionellt utförda som håller i längden. Vi ställer höga krav på oss själva och likaså på våra leverantörer. Vi arbetar endast med de marknadsledande leverantörerna i branschen. Läs mer om oss här.

Omdömen - VEO Tak & Fastighet AB

Monier-takpartner-Veo Tak & Fastighet AB
UC-Tillväxtbolag-Veo Tak & Fastighet AB
Heta-arbeten-Veo Tak & Fastighet AB
ID06-Veo Tak & Fastighet AB
Skotta säkert - Veo Tak & Fastighet AB

Takarbeten av högsta kvalité

Vill du att ditt tak ska bli omhändertaget av de bästa tänkbara hantverkarna med engagemang, entusiasm och kunskap? Då ska du kontakta oss! Vi garanterar dig ett väl och fackmannamässigt utfört arbete. Vi har ansvarsförsäkring och ger dig 15 års garanti på både material samt arbete.

VEO Tak & Fastighet AB

Takläggare Stockholm

Org.nr: 556642-9725

Följ oss:

Kontakt