Takmålning

Takläggare Stockholm

Takplåtsmålning Stockholm

Takplåt utsätts kontinuerligt för extrema påfrestningar i form av regn, snö, frost, vind och rejäl värme som sakta men säkert bryter ner takytan. Förr eller senare kommer taket att få försämrad vattentålighet och även bli en grogrund för olika påväxter som mossa och alger.

Faktum är att på någon tidpunkt kommer taket att börja absorbera vatten, vilket i sin tur resulterar i rostskador. Påväxterna kommer också att försämra takets utseende och kan även sprida sig till fasad, stuprännor och avlopp. Den bästa lösningen för att motverka allt detta är kombinationen av professionell taktvätt och takplåtsmålning.

När du anlitar oss på VEO Tak & Fastighet AB kommer vi att rengöra ditt tak och även applicera förstklassig takimpregnering. Dessa åtgärder kommer omedelbart att täta ditt plåttak och förhindra tillväxt av mossa och annat som växt fast på taket. Slutresultatet blir ett vackert plåttak som ger ett högeffektivt skydd mot vatten och påväxter under en lång tid framöver.

Garanterat bra priser för takplåtsmålning i Stockholm

Vi på VEO Tak & Fastighet AB använder inga som helst mellanhänder vilket i sin tur leder till att våra priser alltid är mycket konkurrenskraftiga. Kontakta oss gärna på 08-410 79 550 om du snabbt vill erhålla ett kostnadsfritt offertförslag för takplåtsmålning i Stockholm med omnejd. Vi garanterar dig ett väl och fackmannamässigt utfört arbete. Vi har ansvarsförsäkring och ger dig 15 års garanti på både material och utfört arbete.

Om du har några frågor angående takplåtsmålning, varmt välkommen att kontakta oss på telefonnummer 08-410 79 550.

Tidigare takarbeten

Omdömen takläggning

Jenny Törnbladh

Vi är supernöjda med resultatet på vårt nya tak till villan i Kungsängen! Snyggt jobb, bra städat och professionell kundservice och tillgänglighet. Värt varenda krona! Tack VEO tak och fastighet! Kan starkt rekommendera detta företag!

Ann Britt

Jätte nöjd med Veo Tak & Fastighet AB med tegelomläggningen och plåtarbeten på våran villa i bromma.
Trevliga personer från början till slut.
Kommer rekommenderas vidare 🙂

Johan T

Anlitade Veo Tak & Fastighet AB för att täta runt ventilation och skorstenar.
Jätte nöjd med utförda arbetet. Snabba, duktiga och väldigt trevliga personer.
Rekommenderas 🙂

Monier takpartner logo
HSB logo
Monier takpartner logo
HSB logo