Om oss

VEO Tak & Fastighet AB

Takläggare Stockholm

VEO Tak & Fastighet AB är ett takläggarföretag i Stockholms län som funnits sedan 2003.

Takläggare Stockholm

VEO Tak & Fastighet AB

VEO Tak & Fastighet AB är ett takläggarföretag med god yrkeskunskap inom takläggning, plåtslageri, takmålning, taksäkerhet, taktvätt och takservice. Vi arbetar med alla typer av tak och takarbeten och finns tillgängliga i hela stor-Stockholm. Vi tar oss an alla typer av takläggararbeten från tegeltak, papptak och plåttak.

Yrkeserfarna takläggare

Hos oss möter du yrkeserfarna takläggare som vägleder dig genom de olika beslut din renovering eller nya takläggning kräver. Våra takbyggen är prisvärda och professionellt utförda som håller i längden. Vi värnar om våra kunder och god service. VEO Tak & Fastighet AB innehar ansvarsförsäkring och alla certifikat som takläggaryrket kräver.

Skräddarsydda takläggararbeten

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert för takrenovering/takläggning eller en besiktning/takkonsultation hos er, så hjälper vi er att skräddarsy ett paket som passar dig och din situation. kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert eller för att boka in en besiktning/takkonsultation direkt på plats hos er!

Kontakta oss

Tidigare takarbeten

Omdömen takläggning

Jenny Törnbladh

Vi är supernöjda med resultatet på vårt nya tak till villan i Kungsängen! Snyggt jobb, bra städat och professionell kundservice och tillgänglighet. Värt varenda krona! Tack VEO tak och fastighet! Kan starkt rekommendera detta företag!

Ann Britt

Jätte nöjd med Veo Tak & Fastighet AB med tegelomläggningen och plåtarbeten på våran villa i bromma.
Trevliga personer från början till slut.
Kommer rekommenderas vidare 🙂

Johan T

Anlitade Veo Tak & Fastighet AB för att täta runt ventilation och skorstenar.
Jätte nöjd med utförda arbetet. Snabba, duktiga och väldigt trevliga personer.
Rekommenderas 🙂

Monier takpartner logo
HSB logo
Monier takpartner logo
HSB logo