Takläggning

Plåttak Stockholm

Vill du ha ett perfekt plåttak på ditt småhus eller flerbostadshus? Då har du hittat rätt! Vi utför grundliga och kvalitativa plåttak i Stockholmsområdet. Det är viktigt att plåttak utförs på bästa sätt genom noggrannhet och med kvalitet i både material och utförande.

Plåttak i huvudstaden

Vi vet att alla fastigheter är unika och därmed ser förutsättningarna olika ut för taken. Det finns många bra anledningar till att välja plåttak. Många av våra kunder i Stockholm renoverar ett äldre hus där takstolarna inte är gjorda för att klara för tunga last och väljer därför plåttak.Många av våra kunder som har haft tunga tegeltak väljer att byta ut till plåttak för att det har blivit modernt med plåttak för att det är robusta och nästan underhållsfria. Någon gång i framtiden kan man behöva måla om ett plåttak men annars håller de i ur och skur. Det är vanligt i Stockholm att man har plan lutning eller lägre taklutning eller helt plana tak på moderna villor och på industribyggnader. Här är ett plåttak ett måste då tegeltak inte kan leda undan vattnet tillräckligt bra.

Erfarna och Engagerade i Stockholm

Vi och vår personal har den erfarenhet som du har rätt att kräva av ett företag som jobbar med plåttak i Stockholm. Idag finns det ett brett utbud av olika produkter inom plåttak. Det måste inte vara de klassiska koppar- eller plåttaken med förhöjda spontar. Man kan idag få plåttak som liknar det klassiska tegeltaken men som består av större sjok med tegeloptik. Vi arbeta med hängivelse, iver och glöd oavsett om det är ett plåttak som ska läggas eller ett fönsterbleck som behöver bytas. Vi är stolta över att jobba med ett så gammalt hantverksyrke och tycker att det är roligt att jobba med plåt i olika former som att lägga plåttak på kyrkor till att fixa läckande stuprännor. Vi är väl medvetna om pressade prisbilder och korta byggtider men vi låter oss inte nedslås av detta. Vi är medlemmar av Plåtslageriernas Riksförbund och vi kan kvalitetssäkra våra byggprojekt enligt PLR:s Kvalitetssäkringsplan.När ditt plåttak är på plats erbjuder vi andra tjänster som snöskottning som uppskattas mycket i Stockholm. Vi bevakar din fastighet under hela vintersäsongen så att du kan vara säker på att ditt plåttak är säkert och inte orsakar snöras. När våren kommer så hjälper vi till att rensa stuprören från löv och annat skräp. Skulle något på plåttaket ha förstörts eller behöver fixas så gör vi också sådan jobb.

Takläggare Stockholm

Tidigare takarbeten

Omdömen takläggning

Jenny Törnbladh

Vi är supernöjda med resultatet på vårt nya tak till villan i Kungsängen! Snyggt jobb, bra städat och professionell kundservice och tillgänglighet. Värt varenda krona! Tack VEO tak och fastighet! Kan starkt rekommendera detta företag!

Ann Britt

Jätte nöjd med Veo Tak & Fastighet AB med tegelomläggningen och plåtarbeten på våran villa i bromma.
Trevliga personer från början till slut.
Kommer rekommenderas vidare 🙂

Johan T

Anlitade Veo Tak & Fastighet AB för att täta runt ventilation och skorstenar.
Jätte nöjd med utförda arbetet. Snabba, duktiga och väldigt trevliga personer.
Rekommenderas 🙂

Monier takpartner logo
HSB logo
Monier takpartner logo
HSB logo