Takläggning

Takläggare Västerort – Ditt projekt gör vi lätt!

Alla som är ute efter ett pålitligt och kunnigt företag som klarar av att leverera er som kunds önskade resultat ska inte tveka utan kontakta oss takläggare i västerort! Vi finns där för er och ni kan lätt lämna ert tänkta projekt i våra händer. Vi ser till att utföra ert helt utefter era önskemål och behöver ni bevis för vår expertis inom området kan ni kika in på vår facebooksida och se alla våra utförda uppdrag, stora som små. Ingenting är för litet eller för stort för oss. Vi tar alla våra kunder på allvar och nöjer oss inte förrän ni som kund är helt och hållet nöjd! Våra takläggare i västerort utför självklart även uppdrag i hela Stockholm.

I våra uppdrag ingår hembesök med given offert. Vi håller låga priser då vi jobbar nära våra leverantörer vilket gör att du som kund inte ska känna att ert tänkta projekt skrider över tänkt budget. Vi takläggare i Västerort vill att ni som kund även ska känna er delaktiga i ert projekt och att det är ert inflytande vi arbetar efter och ni är mer än välkomna att hela vägen vara närvarande och se hur projektet löper på. Uppstår något frågetecken eller missnöje under arbetets gång går vi självklart er tillmötes och gör eventuella ändringar tills du som kund är helt och hållet nöjd.

Tveka inte att låta oss göra ditt projekt!

Takläggare Stockholm

Vi vill alltid ha nöjda kunder!

Våra takläggare i västerort är det rätta för dig och ditt projekt. Oavsett om det är sommarstugan eller ditt hem som behöver ses om med nytt tak kan vi allt och på vår hemsida hur vi jobbar där ni som kund kan se hur vi arbetar fram våra projekt som är till för alla! Inga önskemål är omöjliga för oss att genomföra. Vi tillhandahåller allt för ert projekt med duktiga och professionella hantverkare som även demonterar ert befintliga objekt vid takbyte. Vi är även till för er som snabbt behöver åtgärda ert tak vid akuta besvär då kan vara på plats omgående.

Våra takläggare i Västerort arbetar över hela Stockholm så för oss är inget hinder om vår kund befinner sig på andra delar av stan.

Vårt motto är hela tiden ha nöjda kunder så för er som valt oss att utföra ert projekt har vi alltid en öppen jourtelefon vid akuta frågor gällande arbetet.

Alla våra kunder har stort värde för oss och därför vill vi inte ha någon kund som är missnöjd eller tvekar att ta kontakt vid sina funderingar.

Tak helt utifrån kunders önskemål.

Inget uppdrag är omöjligt för oss att utföra!

Kunden bestämmer allt -vi levererar!

Ni kunder är viktiga för oss! Därför är vi helt eniga på vårt företag att ni bestämmer allt gällande ert tänkta projekt. Tillsammans med er lyssnar vi in och kommer fram till bästa lösningarna. Vi ser till att professionella och licensierade hantverkare tar hand om allt gällande er takrenovering eller takbyte. Vi är stolta att kunna säga sanningsenligt att vi inte har något objekt i vårt bagage där kunden inte blivit nöjd.

Vi uppvisar ett stort galleri med bilder på projekt som tidigare utförts. Vi har aldrig någonsin inte klarat av ett uppdrag utanför deadline. Vi har under arbetets gång regelbunden kommunikation med våra kunder. Vi vill jobba nära våra kunder och erbjuder korrespondens både via elefon och e-post. Hos oss finns vi alltid där för att ta hand om er kunder. Vi vill och jobbar stenhårt för att bygga upp en trygg relation med er där ni ska känna er trygga nog att även framföra kritik. Då kan vi tillsammans med er återigen bygga upp förtroendet genom att bevisa att vi lyssnar på er kunder. Hur ska vi annars kunna bli bättre och hålla den standard vi idag har om ni inte kan känna er trygga att framföra åsikter fritt? Ni kunder gör att vi hela tiden kan få fortsätta med det vi som vårt företag brinner för -TAK!

Nöjda och återkommande kunder är vårt motto!

Det är omöjligt att säga med enbart ord i text hur viktiga våra kunder är för oss. När vi utför ert projekt erbjuder vi alltid personlig kontakt närhelst kunden önskar. Även om det är utanför kontorstid vill vi att våra kunder ska ha tryggheten att kunna kontakta oss om behov uppstår.

Vi arbetar också nära våra leverantörer och kan därmed hålla priser nere för kunden. För oss är det även viktigt att hålla tidsramar och vi arbetar alltid mot att uppdraget ska vara genomfört efter överenskommelse med kunden. Skulle detta inte uppnås erbjuder vi kompensation genom ett annat lägre slutpris för projektet. Vi är inte nöjda som företag om inte våra kunder är nöjda. Våra uppdrag genomförs i nära kommunikation med både kunder och våra leverantörer som bidrar till en tydlig bild över hur projektet ska se ut och arbetas fram. Vi vill undvika missförstånd och är mycket tydliga med att kunden är medveten om friheten att helt ha egna önskemål från allra första mötet. Framtagen offert ingår också i våra tak-paket.

Sammanfattningsvis finns inga direkta hinder till att inte anlita oss för ert tak-projekt. Vi är ett företag som står för vad vi kan och utför era tänkta projekt helt efter era önskemål.

Välkomna!

Tidigare takarbeten

Omdömen takläggning

Jenny Törnbladh

Vi är supernöjda med resultatet på vårt nya tak till villan i Kungsängen! Snyggt jobb, bra städat och professionell kundservice och tillgänglighet. Värt varenda krona! Tack VEO tak och fastighet! Kan starkt rekommendera detta företag!

Ann Britt

Jätte nöjd med Veo Tak & Fastighet AB med tegelomläggningen och plåtarbeten på våran villa i bromma.
Trevliga personer från början till slut.
Kommer rekommenderas vidare 🙂

Johan T

Anlitade Veo Tak & Fastighet AB för att täta runt ventilation och skorstenar.
Jätte nöjd med utförda arbetet. Snabba, duktiga och väldigt trevliga personer.
Rekommenderas 🙂

Monier takpartner logo
HSB logo
Monier takpartner logo
HSB logo