Snöskottning

Takläggare Stockholm

Takskottning Stockholm

Professionell snöröjning av tak
i Stockholm med omnejd

När det svenska klimatet slår till med stora snömängder och vinterkyla är det bra att vara väl förberedd. Takskottning och borttagning av is minimerar risken för både personskador, takskador och skador på byggnadsstrukturen avsevärt.

Vi på Veo Tak & Fastighet AB tillhandahåller professionell takskottning för såväl villor, hyreshus och bostadsrättsföreningar som för företagsbyggnader över hela Stockholm med omnejd. Vi arbetar med två olika sorters avtal gällande snöskottning av tak i Stockholm, Avropsavtal och Bevakningsavtal.

Avropsavtalet för snöskottning av yttertak innebär att ni själva avgör när vi på Veo Tak & Fastighet AB ska utföra takskottning av fastigheten. Med detta avtal garanterar vi att vi är på plats inom 24 timmar från det att ni kontaktar oss. Med Bevakningsavtalet tar vi över hela ansvaret för takskottningen av fastigheten. Det vill säga, vi på Veo Tak & Fastighet AB bevakar fastigheten och avgör när det är dags för takskottning.

Viktiga faktorer att tänka på om takskottning:

  • Även om i princip alla tak är känsliga för skador som kan uppstå från snö och isbildning, är platta tak särskilt utsatta. Snön eller isens stora vikt kan skada både taket och byggnadsstrukturen.
  • Om du har stora is- och snömängder på ditt hustak är otvivelaktigt det bästa alternativet att anlita en takskottningsexpert, då det kan vara extremt farligt att försöka ta bort all snö själv. Inte enbart på grund av personskaderisken, utan också då oerfaren hantering även kan orsaka allvarliga skador på hustaket.
  • Takskottning och isborttagning är ett specialiserat och farligt arbete som endast bör utföras av erfarna och försäkrade takproffs.
  • Stora is- och snömängder som faller ner från taket kan vara väldigt farligt. Särskilt om snön eller isen faller ner i områden där det kontinuerligt vistas människor, exempelvis vid entréer eller trottoarer. Andra särskilt utsatta områden kan vara runt bostadshus eller vid företagsbyggnader.

Undvik att bli en del av den tragiska statistiken

Varje vinter rapporteras det i media om olika hustak som kollapsar efter ett kraftigt snöfall, med egendoms- och personskador som följd. För att skydda din egendom och dina medmänniskor från något sådant är du varmt välkommen att beställa en säker och professionell takskottningstjänst från oss på Veo Tak & Fastighet AB. Kom ihåg att vi även installerar snörasskydd och andra högeffektiva takskydd till mycket bra priser. Om du har några frågor om takskottning i Stockholm, kontakta oss gärna på 08-410 79 550.

Tidigare takarbeten

Omdömen takläggning

Jenny Törnbladh

Vi är supernöjda med resultatet på vårt nya tak till villan i Kungsängen! Snyggt jobb, bra städat och professionell kundservice och tillgänglighet. Värt varenda krona! Tack VEO tak och fastighet! Kan starkt rekommendera detta företag!

Ann Britt

Jätte nöjd med Veo Tak & Fastighet AB med tegelomläggningen och plåtarbeten på våran villa i bromma.
Trevliga personer från början till slut.
Kommer rekommenderas vidare 🙂

Johan T

Anlitade Veo Tak & Fastighet AB för att täta runt ventilation och skorstenar.
Jätte nöjd med utförda arbetet. Snabba, duktiga och väldigt trevliga personer.
Rekommenderas 🙂

Monier takpartner logo
HSB logo
Monier takpartner logo
HSB logo