Taktvätt

Takläggare Stockholm

Taktvätt Stockholm

Har du ett hustak som behöver rengöras i Stockholm? Oavsett om det är ett plåttak, betong- eller tegeltak kan vi på Veo Tak & Fastighet AB med största sannolikhet återställa taket till sitt befintliga utseende.

 

 

Är taktvätt nödvändigt?

Smutsiga tak som har påväxter av alger och mossa är ett vanligt förekommande problem i Stockholmsområdet. Dessvärre är det många som inte tar det på allvar förrän det är för sent. Om du ser dig om i ditt grannskap kommer du säkert att se några hus där mossa och alger växer på taket. Inte nog med att dessa skadliga påväxter försämrar takets utseende, de reducerar också takets livslängd och funktion.

Faktum är att hustak utsätts kontinuerligt för extrema påfrestningar i form av regn, snö, frost, vind och rejäl värme. Detta i sin tur leder till att takytan bryts ner och börjar absorbera vatten. Veo Tak & Fastighet AB har gedigen expertis inom taktvätt och har redan hjälpt åtskilliga privatpersoner, företag, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar över hela Stockholm. Vi har otvivelaktigt expertisen och resurserna för att leverera ett perfekt resultat.

Kostnadsfritt hembesök gällande en eventuell taktvätt i Stockholm

Vi kommer gärna och besöker dig för att genomföra en kostnadsfri takinspektion. Så snart vi har fått en uppfattning om takets storlek och projektets omfattning kan vi ge dig en exakt prisuppskattning. Vanligtvis kan vi starta nya projekt med kort varsel. Om du har några frågor om taktvätt i Stockholm, ring oss gärna nu på 08-410 79 550.

Tidigare takarbeten

Omdömen takläggning

Jenny Törnbladh

Vi är supernöjda med resultatet på vårt nya tak till villan i Kungsängen! Snyggt jobb, bra städat och professionell kundservice och tillgänglighet. Värt varenda krona! Tack VEO tak och fastighet! Kan starkt rekommendera detta företag!

Ann Britt

Jätte nöjd med Veo Tak & Fastighet AB med tegelomläggningen och plåtarbeten på våran villa i bromma.
Trevliga personer från början till slut.
Kommer rekommenderas vidare 🙂

Johan T

Anlitade Veo Tak & Fastighet AB för att täta runt ventilation och skorstenar.
Jätte nöjd med utförda arbetet. Snabba, duktiga och väldigt trevliga personer.
Rekommenderas 🙂

Monier takpartner logo
HSB logo
Monier takpartner logo
HSB logo